GRATIS* billeder fra din kamp

Boldfoto.dk tilbyder GRATIS* fotooptagelse fra din kamp/ stævne og efterfølgende online gallerier her på www.boldfoto.dk.

Også du har mulighed for at få en professionel fotograf GRATIS* til din kamp eller stævne uanset hvilken sportsgren du dyrker. Vi tager ud til alle typer af events også indendørs sport.

Eneste du skal gøre er at sende os en mail med oplysninger om hvem du er og hvilken kamp/ stævne/ event du gerne vil have billeder fra (husk sportsgren, række & alder samt sted, dato & starttidspunkt).

Send din mail til: info@boldfoto.dk

Uanset om vi har mulighed for at imødekomme dit ønske eller ej, vil du snarest efter vi har modtaget din forespørgsel, modtage en mail fra boldfoto.dk.

Af mailen vil det fremgå om vi kan komme den pågældende dag. Der kan også være supplerende spørgsmål som vi har brug for at få svar på forud optagelsen.

 

Gratis, uforpligtende og helt uden købetvang!

Efter fotooptagelsen vil der blive udarbejdet et online Galleri på boldfoto.dk. Det vil som udgangspunkt være online 1-2 dage efter optagelsen.

Her kan du ganske gratis og helt uforpligtende se og gense billeder så ofte du har lyst. Der er naturligvis også mulighed for at bestille både digitale fotofiler så du selv kan printe dem hjemme, eller bestille profesionelle foto-fremkaldelser via os. Alt sammen til meget fornuftige priser.

Der er absolut ingen købetvang og du er velkommen til at "nøjes" med at kigge, lige så ofte du har lyst.
Galleriet vil være online i en begrænset periode, men kan mod betaling være online så længe du/I ønsker.

 

Vigtigt!

Vi modtager en del forespørgsler og derfor er det en god idé at være i rigtig god tid. Og husk at en forespørgsel er ikke ensbetydende med at vi har mulighed for at komme. Derfor er der først tale om en aftale/ bookning når vi har bekræftet din anmodning pr. mail.

Når vi GRATIS stiller med en fotograf til din kamp/ stævne, er der naturligvis også enkelte begræsninger.
Vi kan ikke garantere at være tilstede under hele kampen, ligesom vi ikke altid har mulighed for at nå frem før kick-off og ind imellem kan vi være nødsaget til at forlade kampen før slutfløjtet.
Derfor er det IKKE muligt at få lavet holdbilleder før eller efter kampen i forbindelse med en GRATIS optagelse.
Såfremt du ønsker boldfoto.dk til at tage holdbillede er du naturligvis også velkommen til at skrive til os for et uforpligtende tilbud - det er billigere end du tror.

 

* Ved kørsel over 10 km betales en kørselsgodtgørelse på pt. kr. 4,00 pr. km (bemærk venligst skal betales forud!)